Kategorie receptů
- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
GEPA bio horka cokolada 85 % kakaa | 50 |
Albert Bio tvaroh odtucneney | 250 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Energetická hodnota celkem: 2917 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 583 kJ
Bílkoviny (g): 10.4, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Dame troubu predehrivat na 180 stupnu Jemne vymazeme malou formu (staci pouzit spray) Vysypeme formu, ale nemusime Cokoladu rozpustime Bilky vyslehame do tuheho snehu Zloutky smichame s tvarohem Pridame rozpustenou cokoladu Lehce vmichame bilky Peceme cca 30 minut, nechame vychladit v troube, aby kolac nespadl. Podavame s ovocem (idealne lesni smes, jahodu etc.)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.